Regio Beilen
06 16056987
tamara@heerlijkhof.nl

Heerlijk Hof

Brengt leven in je tuin

Mijn naam is Tamara Homan, ecologisch hovenier en ik tuinier met de natuur mee. Ik zorg ervoor dat je tuin natuurrijker wordt vol met diverse planten, waar verscheidene diersoorten graag in verblijven.

Hoe fijn is het om te genieten van de planten en dieren in jouw tuin, het hele jaar door. Kleurige krokussen en narcissen, geurende bloemen, zoemende bijen, fruit, sierbessen, kwetterende vogels en een mooi wintersilhouet door berijpte planten.

Ieder vrij moment alleen door de tuin zwoegen, tijd en energie tekort komen, is niet de manier om van je tuin te kunnen genieten.
In goed overleg pak ik zelfstandig of samen met jou je tuin aan. Wieden, snoeien en beplanten doe ik met plezier en aandacht voor de natuur. Zelfstandig zorg ik voor een mooie tuin zoals besproken. Werken we samen dan gaat dat lekker snel en kan ik ter plekke tips geven.

Als kind al genoot ik van onze tuin en die van mijn opa en oma. Ik hielp mijn moeder geregeld met het tuinwerk. In mijn werk in de kinderopvang kreeg ik dat gevoel terug tijdens het spelen van de kinderen in de natuurspeeltuin. Ik vond dat zo leuk dat ik een hoveniersopleiding ben gaan doen en er mijn werk van heb gemaakt.
Gaande weg kreeg ik mee dat het achteruit gaat met diverse insecten en ander dierenleven in de natuur. Ik vind het daarom belangrijk om meer natuurrijke tuinen te creëren en behouden. Om hier meer kennis over te verkrijgen, ben ik lid geworden van Vakvereniging Wilde Weelde. Hier is veel kennisoverdracht over ecologische aspecten in de tuin.

Is het onderhoud te zwaar of heb je geen tijd om je tuin te onderhouden? Wil je graag zelf de tuin doen, maar lukt het niet alleen? Heb je geen idee hoe je meer natuur in je tuin kunt krijgen? Ik kom graag vrijblijvend langs om te overleggen wat ik voor je kan doen om te kunnen genieten van je tuin.

Als beheergroep lid, kom ik vaak in de Wilde Weelde Wereld in ‘De tuinen van Appeltern’. De tuin is in alle seizoenen anders en inspireert mij. Ik vind het heerlijk om daar rond te lopen in alle stilte. Veel kennis vergaar ik door de lezingen op de tuin en cursussen van Wilde Weelde.

Voor een vrijblijvende kennismaking kun je mailen naar tamara@heerlijkhof.nl of bel mij op 06-16056987.